Wie ben ik?

Mijn naam is Connie Wegbrans. Ik woon in de Betuwe in het dorp Driel. Ik ben geboren en getogen in Amstelveen. In 1987 ben ik afgestudeerd (Brabants conservatorium) als hoorniste/muziekdocente. Momenteel geef ik les bij een aantal muziekverenigingen, bij Zinder – Cultuurcentrum Tiel, ik ben één van ‘De Dames van het Hoornkwartet’ en freelance hoorniste. Verder hou ik van lange wandelingen, hardlopen en van mijn familie en vrienden.

Vanwege mijn astma heb ik de Buteyko cursus in 2017 gedaan en ben helemaal van de medicatie afgekomen. Ik ben altijd zeer enthousiast over deze adem methode geweest en om die reden heb ik vervolgens de opleiding tot Buteyko Therapeut gevolgd. Mijn enthousiasme is alleen maar verder toegenomen.

Ik begeleid cursisten om de ademhaling licht en rustig te maken, zodat klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Medicatie, met alle bijwerkingen van dien, kan worden afgebouwd en vaak zelfs helemaal gestopt (altijd in overleg met de arts). Ik voer praktijk in Arnhem-Zuid en Driel.

Wil je meer weten over mij als Hoorniste? Bezoek dan eens de website Hoorniste.nl

Minder last, minder medicijnen,
lekkerder in je vel.

Heb je nog een vraag?

Wil je nog meer informatie over de cursus of heb je een vraag? Ik geef je graag antwoord. Stuur een bericht via dit formulier of mail info@ademgericht.nl, bellen mag natuurlijk ook. Ik kom graag met je in contact.

4 + 6 =